Zoho Mail

Uitbreiding Zoho Mail

E-mailcommunicatie heeft de manier waarop we vandaag zakendoen veranderd en met de Zoho Mail-add-on in uw Zoho CRM-systeem kunt u dit belangrijke communicatiekanaal gebruiken om het speelveld tussen u en de grote bedrijven te balanceren. Met de Zoho Mail-add-on kunt u nu al uw correspondentie met klanten beheren binnen uw Zoho CRM-account. Hiermee kunt u automatisch de e-mailconversaties bijhouden die u met uw klanten hebt en deze koppelen aan uw leads en contactpersonen in CRM.

Beschikbaarheid

Machtiging vereist: gebruikers met een machtiging voor Zoho Mail Integration in hun profiel.

Let op:

• U kunt maximaal 10 IP's toevoegen voor elke invoer of gebruiker.
  • U kunt tijdens de configuratie meerdere items of gebruikers toevoegen.

Voordelen

• Centraliseer alle klantgegevens en e-mailcorrespondentie in Zoho CRM.
  • Koppel het e-mailgesprek van klanten aan CRM-gegevens (leads, contactpersonen en potentiële klanten).
  • Deel en werk klantspecifieke e-mails bij met andere gebruikers binnen de account.
  • Verzend en ontvang tegelijkertijd e-mails in CRM en uw favoriete POP3- of IMAP-e-mailclient.

Belangrijkste functies

• Tabblad E-mail in Zoho CRM.
  • Verzend en ontvang al uw e-mails zonder dat u Zoho CRM hoeft te verlaten.
  • Deel e-mails van klanten met collega's (e-mails van bepaalde records of alle records).
  • Threadweergave van e-mailconversaties.
  • Ontvang snelle e-mailmeldingen van de e-mails van potentiële en bestaande klanten.
  • Integratie met Gmail, Yahoo, Hotmail en andere POP3- of IMAP-e-mailservices

U kunt kiezen uit een van de populaire e-mailclients om uw e-mailaccount in te stellen of POP3 of IMAP gebruiken om uw e-mailaccount te configureren. De populaire e-mailclients zijn: Zoho Mail, Gmail, Yahoo Mail, Microsoft Outlook en Office 365.