Uitbreiding Zoho Mail - Foutberichten

Het postvak (uw e-mailadres) dat u eerder hebt geconfigureerd, is niet bereikbaar. Selecteer een nieuw postvak.
Een van de redenen waarom dit bericht wordt weergegeven, is wanneer u de Default Email ID wijzigt in uw instellingen voor Zoho Mail (Settings > Custom Settings > My Preferences).

Let op:

• in Zoho Mail moet het standaard e-mailadres hetzelfde zijn als het adres in de uitbreiding Zoho Mail van Zoho CRM.

De server van Zoho Mail is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.
E-mails worden niet weergegeven als de e-mailservers niet toegankelijk zijn. In dit geval moet u een paar minuten wachten voordat u toegang probeert te krijgen tot uw e-mail.
Uw accountstatus in Zoho is nog steeds niet bevestigd
Als uw accountstatus niet is bevestigd/geverifieerd in Zoho, wordt e-mail niet weergegeven. Voer de volgende stappen uit om uw status te bevestigen:

1. Selecteer http://accounts.zoho.com en klik op My Email IDs.
  2. Klik op het pictogram om de bevestiging opnieuw te verzenden.
  3. Open uw e-mail en klik op de bevestigingslink.
  4. Ga naar mail.zoho.com om de e-mailaccount te activeren.
  5. E-mail configureren in Zoho CRM.

Uw e-mail wordt in de wachtrij geplaatst in het postvak UIT van Zoho Mail
Met de optie Outbox houdt u uw e-mails gedurende een opgegeven tijd in de wachtrij voordat ze worden verzonden vanuit Zoho Mail. Als u deze optie hebt ingeschakeld, worden verzonden e-mails na enkele minuten in het gedeelte Emails weergegeven.