CRM - Help

App installeren op iPad

U kunt de toepassing Zoho CRM downloaden en installeren vanuit de App Store.  Bekijk de vereisten voordat u de toepassing installeert.

Zoho CRM - Vereisten:

U moet beschikken over:

• Een geldig en actief Zoho CRM-account.
  • Mobile Edition moet zijn geactiveerd voor uw account.
    • Oude prijs - De beheerder moet activeren voor de gebruikers.
    • Nieuwe prijs - Mobile Edition is standaard ingeschakeld voor alle gebruikers. De beheerder kan de toegang in- of uitschakelen in Profiles. Ga naar Setup > Users & Permissions > Profiles > General Permissions > Mobile Edition.
  • De machtiging om Zoho CRM-modules te bekijken. Zie ook Profielen beheren

Vereisten voor iPad:

• Apparaat met iOS 8 of hoger.
  • U hebt een Apple-account nodig om toepassingen te downloaden.

Internetverbinding:

Voor de communicatie met Zoho CRM via Zoho CRM voor iPad is een wifinetwerk nodig. U kunt echter ook werken met de lokale gegevens op uw apparaat als u geen verbinding hebt met internet. De updates worden gesynchroniseerd met uw CRM-hoofdaccount wanneer u verbinding hebt met een wifinetwerk of mobiel netwerk.

De Zoho CRM-app voor de iPad installeren

U kunt de toepassing Zoho CRM op uw iPad installeren door deze te downloaden uit de App Store. Wanneer u zich aanmeldt bij Zoho CRM op uw iPad, worden in eerste instantie 200 records in elk van de modules gedownload. De laatst gewijzigde records worden toegevoegd. Dit wordt bepaald op basis van de gewijzigde tijd. Wanneer u de app gebruikt, worden voor elke module 10.000 records gedownload. U kunt later meer records downloaden (50.000 per download) met de optie Download op de pagina Instellingen.

Zoho CRM installeren vanuit de App Store

1. Ga op uw iPad naar de App Store.
  2. Zoek naar Zoho CRM in de App Store.
  3. Tik op Zoho CRM in het scherm met productinformatie (Info).
  4. Tik op Install.
    De toepassing wordt automatisch geïnstalleerd.

Zoho CRM installeren vanuit iTunes

1. Open uw iTunes-toepassing op uw iPad.
    Als u geen iTunes hebt, kunt u dit hier downloaden.
  2. Zoek in iTunes naar Zoho CRM.
  3. Download de Zoho CRM-app vanuit iTunes en installeer de app.

Instellingen voor Zoho CRM configureren

Tik in de native Zoho CRM-app voor iPad op More > Settings om toegang te krijgen tot een groot aantal opties waarmee u wijzigingen kunt aanbrengen in de app.

• Het kleurthema wijzigen.
  • Modulespecifieke instellingen wijzigen.
    • Gegevens groeperen op een specifiek veld in oplopende of aflopende volgorde.
    • Velden in een groep sorteren op een specifiek veld.
    • Zoekvelden definiëren op basis waarvan records worden doorzocht.
    • Velden selecteren die moeten worden weergegeven in de zoekresultaten.
    • Het aantal beschikbare records op het apparaat weergeven.
  • Het lettertype wijzigen.
  • De kalenderdag kiezen waarop de week begint.
  • Google Maps inschakelen.
  • Oproepinstellingen wijzigen, zoals automatische gesprekslogboeken, gespreksregistratie, enzovoort.
  • Indeling van de naam wijzigen.
  • Mail Composer of Zoho Mail selecteren als iPad-standaard.
  • Smart View beheren om de gegevens te bekijken in de volgorde van uw voorkeuren en prioriteiten.
  • Uw waardevolle feedback geven.

Instellingen configureren

1. Meld u op uw iPad aan bij Zoho CRM.
  2. Tik op More > Settings.
  3. Breng de nodige wijzigingen aan in de instellingen.