Mobile SDK – Overzicht

Mobiele SDK voor Zoho CRM

Mobile software development kits (SDK's) zijn toolsets die het maken van verschillende mobiele applicaties vergemakkelijken, of het nu gaat om eenvoudige apps die in enkele minuten kunnen worden gemaakt of complexe apps die veel meer functionaliteit hebben.

Met een SDK kunnen bedrijven en individuen hun eigen applicaties maken. Aangepaste apps bieden een aangepaste en op maat gemaakte gebruikerservaring die is bedoeld voor werknemers, hogere functionarissen, klanten, zakenpartners, cliënten, enzovoort. Ongeacht welk ontwikkelingspakket u gebruikt om uw zakelijke app te maken, moet deze in ieder geval worden geïntegreerd met een CRM-systeem. Met het extra voordeel van een robuuste SDK-oplossing biedt u uw gebruikers een app die aan hun behoeften voldoet.

Waarom hebt u een SDK nodig voor mobiel gebruik?

U beschikt over de benodigde onderdelen om een dynamische mobiele app te bouwen die is geïntegreerd met Zoho CRM

Met een goede SDK voor mobiel gebruik hoeft een ontwikkelaar de applicatie niet handmatig te ontwikkelen. Door een SDK te gebruiken om een app te maken, bespaart een ontwikkelaar veel tijd door het ontwikkelgedeelte over te slaan en de app direct naar eigen inzicht te ontwerpen.

Aangepaste mobiele ervaring voor de eindgebruikers

Stel dat medewerkers op de werkvloer gegevens moeten invoeren vanaf verschillende locaties. De algemene CRM-app is mogelijk niet zo flexibel als ze willen. Een mobiele applicatie die is afgestemd op het invoeren van gegevens in uw CRM, zou de veelzijdigheid van de app vergroten door ze de mogelijkheid te bieden om de invoer vanuit de applicatie te maken in plaats van de eigen CRM-app, waardoor hun productiviteit wordt verhoogd.

Met de Mobile SDK voor het maken van de app met CRM blijven daarnaast de gegevens van gebruikers beveiligd. De app beschikt over voldoende beveiliging en betrouwbaarheid en verbetert de naadloze overdracht van informatie van de app naar het CRM-systeem.

Android SDK

Maak en integreer aangepaste android-apk's.
Overzicht | Installatie | Configuratie

iOS SDK

Ontwerp en ontwikkel iOS-applicaties die zijn aangepast aan uw bedrijf.
Overzicht | Installatie | Configuratie

Distributie

Meer informatie over het integreren van uw aangepaste applicaties met Zoho CRM.