Instellingen voor de vormgeving

Instellingen voor systeem en vormgeving

U kunt de vormgeving van uw Inbox aanpassen door de weergave-instellingen te wijzigen. De opties voor het wijzigen van het lettertype, de weergavetaal en andere onderdelen van het postvak zijn beschikbaar op de pagina Appearance van Mail Settings.

Opstartinstellingen

U kunt kiezen waar u wilt terechtkomen nadat u zich hebt aangemeld bij uw Zoho Mail-account. U kunt selecteren of u wilt beginnen in een nieuwe sessie of in een bepaalde toepassing in een specifieke weergave.

Volg deze stappen om te selecteren waar u na elke aanmelding wilt terechtkomen.

1. Meld u aan bij Zoho Mail
  2. Klik op het pictogram Settings
  3. De kaart met instellingen van System
  4. Selecteer onder het gedeelte While Starting Up de gewenste optie
    • Kies de optie Always open a new session als u telkens met een nieuwe sessie wilt beginnen.
    • Selecteer de optie Land me in om een toepassing naar keuze te starten nadat u zich hebt aangemeld. Hier kunt u een app en de bijbehorende weergave kiezen in de relevante vervolgkeuzelijsten. Deze weergave is handig als u uw ongelezen e-mails wilt bekijken zodra u zich hebt aangemeld.

Veilig downloaden

Zet Secure Download op ON om al uw downloads te versleutelen met een wachtwoord.

1. Meld u aan bij Zoho Mail
  2. Klik op het pictogram Instellingen.
  3. Ga naar System
  4. Schakel de optie Secure your download in.
  5. Elk bestand dat u vanuit uw account downloadt, wordt versleuteld met een wachtwoord, zodat uw downloads veilig zijn.

Lettertype weergeven

1. Meld u aan bij Zoho Mail.
  2. Klik op het pictogram Instellingen.
  3. Ga naar System
  4. Kies het gewenste lettertype onder de instellingen van Font.
  5. Het geselecteerde lettertype wordt toegepast op uw postvak.

Tijdnotatie

U kunt kiezen tussen 12-uurs- of 24-uursnotatie, afhankelijk van uw voorkeur.

1. Meld u aan bij Zoho Mail
  2. Klik op het pictogram Settings.
  3. Ga naar System
  4. Zoek de optie Time Format.
    • Selecteer 12 hours om de tijd weer te geven in 12-uursnotatie met AM/PM.
    • Selecteer 24 hours om de tijd weer te geven in 24-uursnotatie.

Externe afbeeldingen laden

Wanneer een e-mail links naar externe afbeeldingen bevat, worden deze niet geladen door Zoho Mail om u te beschermen tegen spammers. U kunt dus uw voorkeur instellen voor het laden van externe afbeeldingen.

1. Meld u aan bij Zoho Mail
  2. Klik op het pictogram Instellingen.
  3. Ga naar Mail View Options
  4. Zoek naar Load External Images.
    • Selecteer Always om altijd afbeeldingen te laden zonder om bevestiging te vragen.
    • Selecteer Ask Me om altijd naar bevestiging te vragen voordat u een externe afbeelding in de e-mail laadt, zelfs als de afzender in uw lijst met contactpersonen staat.

Mappen sorteren

U kunt kiezen of u uw mappen alfabetisch of handmatig wilt sorteren.

1. Meld u aan bij Zoho Mail
  2. Klik op het pictogram Instellingen.
  3. Ga naar Mail View Options
  4. Zoek de optie Sort Folders
    • Selecteer de optie Alphabetically, zodat uw mappen automatisch in alfabetische volgorde worden gesorteerd.
    • Selecteer de optie Manually, zodat u uw mappen naar wens kunt sorteren door ze in de gewenste volgorde te slepen.

Meer informatie over het opnieuw rangschikken van mappen vindt u hier.

Berichten weergeven met

Bij Mail View Settings kunt u selecteren of u de e-mails alleen met het onderwerp weergegeven wilt hebben of dat u het onderwerp en een korte samenvatting weergegeven wilt hebben.

1. Meld u aan bij Zoho Mail
  2. Klik op het pictogram Instellingen.
  3. Ga naar Mail View Options
  4. Ga naar de optie Show Messages with
    • Selecteer de optie Subject and Summary als u beide wilt weergeven in uw e-maillijst.
    • Selecteer de optie Subject Only als u de samenvatting niet in de lijst wilt weergeven.

Opmerkingvak weergeven/verbergen voor e-mails

U kunt het opmerkingvak voor e-mails weergeven of verbergen.

1. Meld u aan bij Zoho Mail
  2. Klik op het pictogram Instellingen.
  3. Ga naar Mail View Options
  4. Ga naar de optie Show/Hide comment box for emails
    • Show comment box: het opmerkingvak wordt weergegeven onder het e-mailbericht. U kunt de e-mail delen door anderen met een @vermelding te noemen.
    • Hide comment box: het opmerkingvak wordt verborgen. Als u het opmerkingvak wilt weergeven voor een bepaald e-mailbericht, klikt u op de optie Share email naast Edit as New.

Taal weergeven

Zoho Mail biedt een e-mailservice aan in 26 verschillende talen, zodat gebruikers over de gehele wereld gemakkelijk kunnen e-mailen. U kunt elke gewenste taal kiezen als weergavetaal.

1. Meld u aan bij Zoho Mail
  2. Klik op het pictogram Instellingen.
  3. Ga naar System
  4. Kies een taal in de lijst onder Display Language.