Gebruikers

In het gedeelte met gebruikersgegevens vindt u de lijst met gebruikers die al aan de organisatie zijn toegevoegd. Wanneer u op een gebruiker klikt, kunt u een gedetailleerde weergave zien van de betreffende gebruiker. De beheerder kan ook een set met acties uitvoeren op een gebruiker.

Gebruikers toevoegen | Wachtwoord opnieuw instellen | IP-restricties | Twee-factor-authenticatie | SAML-verificatie | Wachtwoordbeleid

In het gedeelte met gebruikersgegevens wordt het primaire e-mailadres van de gebruikers vermeld. U kunt een paar letters invoeren in het zoekvak, waardoor een lijst met overeenkomende gebruikers in het resultaat wordt weergegeven. De beheerder kan in dit gedeelte ook andere profielgerelateerde gegevens opnemen.

Het primaire of secundaire e-mailadres van de gebruiker kan worden gebruikt als het e-mailadres waarmee kan worden ingelogd.