Zoho Mail - aangepaste e-mail voor uw domein

Zoho Mail Suite - aangepaste e-mail voor uw domein

E-mail, agenda, taken en notities

Zoho Mail Suite is een zakelijke e-mailservice met essentiële administratieve voorzieningen en functies. Het biedt een uitstekend en krachtig medium voor communicatie tussen de medewerkers van het bedrijf en met de externe contactpersonen, en is toch eenvoudig te gebruiken. Zoho Mail is een pakket dat bestaat uit een suite met toepassingen, waaronder e-mail, die hieronder staan vermeld.

• Agenda - gebeurteniscreatie, uitnodiging, meldingen, groepsagenda, enzovoort.
  • Contactpersonen - beheer persoonlijke contacten, contactpersonen bedrijf, veelgebruikte contactpersonen, chatbuddy’s, enzovoort.
  • Taken - taakcreatie, herinneringen voor uzelf en andere teamleden, beheer groepstaken, volgen en toewijzen, enzovoort.
  • Notities - kleine notities voor uzelf/groep voor huidig en toekomstige gebruik.
  • Chat - instant messaging tussen de leden of binnen groepen, of directe communicatie.

Account met aangepast domein:

Als u zich nog moet aanmelden voor een Zoho-account, kunt u beginnen door te kiezen voor een van de abonnementen van ofwel de pagina Zoho Workplace Pricing of de pagina Zoho Mail Pricing.

Aanmelden met een domein dat u reeds bezit:

1. Nadat u het desbetreffende abonnement hebt gekozen, klikt u op de optie Sign Up with a domain I already own
  2. Voer de domeinnaam van uw keuze in en klik op Add.
  3. Voer de gevraagde registratiegegevens in en klik op Proceed.
  4. Een overzicht van uw contactgegevens, het abonnement dat u hebt gekozen, en de domeingegevens worden weergegeven.
  5. Zorg ervoor dat alle gegevens juist zijn en klik op Sign Up.
  6. Volg de betalingsprocedure en ga verder met het instellen van uw domein in Zoho Mail.

Als u al een Zoho-account hebt, meldt u zich aan bij www.zoho.com/mail. Klik op de link 'Enable Mail Hosting' boven aan de pagina om een domein toe te voegen en een bedrijfsaccount in te stellen.

U kunt ook een domein toevoegen vanuit het gedeelte Domains in het configuratiescherm als u de link voor het configuratiescherm al boven aan de pagina ziet. Klik in het configuratiescherm op Domains in het linkerdeelvenster om het gedeelte Domains te bekijken.
Het domein dat u toevoegt, moet het domein zijn dat u reeds bezit en u moet toegang hebben tot de DNS-server. U moet van het domein het eigendom verifiëren voordat u verdergaat met de andere stappen voor het maken van de aangepaste e-mailaccounts (u@uwdomein.com). Het domein toevoegen en verifiëren in Zoho is niet van invloed op de bestaande e-mailservice of inkomende e-mails van uw domein. U zult pas e-mails gaan ontvangen nadat u e-maillevering (wijziging MX-records) van het domein hebt geconfigureerd.

Zonder toegang tot het DNS-beheer van het domein kan e-mailhosting niet worden uitgevoerd voor de domeinen/subdomeinen. Daarom kan e-mailhosting niet worden uitgevoerd voor sommige blogs (gratis blogs van blogger.com/blogspot.com of andere door derde partijen gehoste blogs) en webpagina's, waarbij de DNS-records kunnen niet worden gewijzigd door de blogger.

Een nieuw domein kopen

U kunt ervoor kiezen een nieuw domein te kopen en registreren bij Zoho, voor het geval u nog geen eigen domein hebt. De DNS-instellingen worden vooraf geconfigureerd en u kunt het account direct instellen. Meer informatie.

U kunt ook Zoho Sites bekijken om voor uzelf een gratis website te krijgen en aan de slag te gaan met uw nieuwe domein.