CRM - Help

Zoho CRM voor iPad

Zoho CRM voor iPad is een native toepassing waarmee u uw Online Zoho CRM-gegevens kunt openen en bewerken vanaf uw iPad. Met deze mobiele toepassing kunt u nu uw leads, accounts, contactpersonen, potentiële klanten, taken, gebeurtenissen, enzovoort in uw Zoho CRM-account openen en beheren.

Beschikbaarheid

Machtiging vereist: Activering voor gebruikers in andere profielen moet worden uitgevoerd door beheerders.

Functies

• Onderweg toegang tot uw CRM-gegevens - U hebt altijd en overal toegang tot uw Zoho CRM-gegevens vanaf uw iPad.
  • Uw gegevenswijzigingen synchroniseren - U kunt records toevoegen, wijzigen en verwijderen vanaf uw iPad. De wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch online gesynchroniseerd met uw account.
  • Offline werken - U kunt blijven werken met de toepassing op uw iPad, zelfs als u offline bent of buiten het bereik van het netwerk bent. U hebt toegang tot de CRM-records die lokaal op uw iPad zijn opgeslagen en u kunt ook records toevoegen, wijzigen en verwijderen. De toepassing synchroniseert automatisch de (offline) aangebrachte wijzigingen met uw online account wanneer uw apparaat opnieuw verbinding maakt met het netwerk.
  • E-mails verzenden naar contactpersonen - U kunt eenvoudig e-mails verzenden naar uw Zoho CRM-contactpersonen vanuit het e-mailaccount dat op uw apparaat is geconfigureerd.
  • Bellen via Skype - U kunt direct vanuit de toepassing een Skype-gesprek voeren met uw Zoho CRM-contactpersonen en de gesprekken vervolgens in Zoho CRM laten vastleggen.
  • Leads, contactpersonen en accounts bij u in de buurt zoeken - Met Apple Kaarten kan Zoho CRM de leads/contactpersonen/accounts bij u in de buurt vinden en weergeven. U kunt de straal instellen op een vast aantal kilometers of mijlen, zoals 10, 25, 50 of 100.
  • Records filteren op basis van lijstweergaven - U kunt records filteren op basis van lijstweergaven die beschikbaar zijn in elke module. De aangepaste lijstweergaven zijn ook toegankelijk op de iPad.
  • De gerelateerde lijsten in elke record bijwerken - U kunt de records die aan een record zijn gekoppeld, toevoegen, bijwerken of verwijderen (bijvoorbeeld Tasks. Events, Calls, Attachments, Notes, enz.)