Records goedkeuren

De importfunctie en webformulieren hebben een optie om records handmatig goed te keuren. Als deze optie is ingeschakeld, worden records die via webformulieren zijn geïmporteerd of verzameld, niet rechtstreeks aan de modules toegevoegd. Ze moeten worden goedgekeurd voordat andere gebruikers toegang krijgen tot de records. Records kunnen worden goedgekeurd voor de records van Leads, Contactpersonen, Casussen of andere aangepaste modules.

Beschikbaarheid

Machtiging profiel vereist: gebruikers met de machtiging records goedkeuren hebben toegang tot deze functie.

Records goedkeuren

1. Klik op het tabblad Leads.
  2. Klik op de startpagina van [Module] onder het gedeelte [Module] Tools op Goedkeuren [Module].
  3. Selecteer de records voor goedkeuring op de pagina [Module] Goedkeuren.
  4. Klik op Goedkeuren.