Toevoegen vanuit Google Drive

Belangrijkste functies

• Verbind met Google Drive met slechts één druk op de knop.
  • Voeg documenten aan Zoho CRM toe vanuit Google Drive zonder dat u ze hoeft te downloaden.
  • Deel documenten en werk in realtime samen.
  • Verifieer Google-referenties alleen de eerste keer dat u een bestand wilt toevoegen.

Beschikbaarheid

Toestemming vereist: Zoho CRM-gebruikers kunnen documenten volgens beveiliging op basis van rollen aan de CRM-modules koppelen

Voeg bestanden toe vanuit Google Drive

1. Meld u aan bij Zoho CRM.
  2. Selecteer een record uit de gewenste module. (Bijv. Leads, Prospects, Contactpersonen, etc.)
  3. Klik op de pagina [Module] Details op Google Drive onder de lijst met bijlagen.
  4. Klik op Google Verifiëren op de pagina Toevoegen vanuit Google Drive.
  5. Voer op de aanmeldpagina van Google Drive het wachtwoord van uw Google-account in.

Let op:

• Als u al bent aangemeld bij Google Drive, wordt u doorgestuurd naar de pagina Toegang verlenen.
  6. Klik op Toegang verlenen in uw Google account om Zoho CRM toegang te verlenen tot Google Drive.
  7. Selecteer de gewenste documenten, spreadsheets of presentaties in het venster Toevoegen vanuit Google Drive.
  8. Klik op OK om het bestand toe te voegen. Het bestand is beschikbaar onder Bijlagen.

Let op:

• U moet uw Google-referenties verifiëren (alleen de eerste keer).
  • De optie Toevoegen vanuit Google Drive is in alle modules behalve Rapporten, Dashboards en Prognoses beschikbaar.
  • U kunt alleen bestanden toevoegen die al beschikbaar zijn in Google Drive.
  • Uw Google-referenties worden niet in Zoho CRM opgeslagen.
  • U kunt maximaal 5 bestanden (tegelijk) toevoegen en de totale grootte van het bestand of de bestanden mag niet groter zijn dan 5 MB.