Zoho Mail in Outlook voor Mac configureren - POP

Stappen voor het configureren van een Zoho Mail-account als POP in Outlook

1. Meld u aan bij uw Zoho Mail-account om POP-toegang in te schakelen. (Meld u aan bij www.zoho.com/mail >> Settings >> Mail Accounts >> POP >> Schakel POP-toegang in door op het selectievakje te klikken.)
  2. Start de applicatie Microsoft Outlook op uw systeem.
  3. Ga naar het menu Extra en selecteer de optie Accounts.
  4. Selecteer de optie Overige e-mail.
  5. Voer de onderstaande gegevens in op de pagina Accountgegevens:
    • Email Address: Voer uw e-mailadres van Zoho in (gebruiker@domein.com of e-mailaliassen voor zakelijke accounts of gebruikersnaam@zoho.com als u een persoonlijk account hebt) het veld E-mailadres in.
    • Password: Voer uw Zoho-wachtwoord in het veld Wachtwoord in.
    • Username: Het e-mailadres van uw Zoho-account (gebruiker@domein.com of e-mailaliassen voor zakelijke accounts of gebruikersnaam@zoho.com als u een persoonlijk account hebt).
    • Type: Selecteer POP in de vervolgkeuzelijst.
    • Incoming server: poppro.zoho.com - voor zakelijke accounts (als uw domein wordt gehost bij Zoho).
    • Incoming Server: pop.zoho.com - voor persoonlijke accounts (als u een persoonlijk @zoho.com-account hebt)
    • Schakel het selectievakje SSL gebruiken om verbinding te maken in.
    • Outgoing Server: smtp.zoho.com
    • Schakel de selectievakjes Standaardpoort overschrijden en SSL gebruiken om verbinding te maken in.
    • Het veld Poortnummer naast Uitgaande server wordt nu ingeschakeld. Stel het poortnummer in op 465
  6. Klik op Account toevoegen.
  7. Nadat de accountgegevens zijn gevalideerd, worden de gegevens op het tabblad Accounts weergegeven.
  8. Sluit het tabblad Accounts. U kunt nu uw Zoho Mail-account op Outlook voor Mac openen.