CRM Hulp

Zoho CRM activeren vanuit G Suite

Zoho CRM for G Suite is beschikbaar in de G Suite Marketplace. G Suite-gebruikers met de rol Superbeheerder kunnen Zoho CRM for G Suite activeren voor uw organisatie.

Let op:

• Wanneer u een Zoho CRM-account hebt (elke Edition) - Bij activering krijgt u toegang tot alle functies. Houd er rekening mee dat de Gmail-integratie alleen beschikbaar is als u voor uw account beschikt over de Zoho Mail Add-on.
  • Wanneer u niet beschikt over een Zoho CRM-account - Tijdens het activeren, krijgt u de Zoho CRM - Enterprise Edition evaluatieversie met Zoho Mail Add-on voor 15 dagen. Tijdens de proefperiode kunt u het volgende evalueren:
  • Functies van Zoho CRM - Enterprise Edition
  • Gebruikers vanuit G Suite toevoegen aan Zoho CRM
  • G Suite contactpersonen importeren in Zoho CRM
  • Gebeurtenissen exporteren vanuit Zoho CRM naar G Suite
  • Bestanden toevoegen van Google Drive naar Zoho CRM
  • Google Mail integreren met Zoho CRM

Na de proefperiode van 15 dagen hebt u nog steeds toegang tot de volgende functies zonder te upgraden naar de Paid Editions van Zoho CRM:

• Functies van Zoho CRM - Free Edition
  • G Suite contactpersonen importeren in Zoho CRM
  • Gebeurtenissen exporteren vanuit Zoho CRM naar G Suite

Activeren Zoho CRM for G Suite

Om Zoho CRM te activeren vanuit G Suite, volgt u deze stappen:

1. Meld u aan bij G Suite met Superbeheerdersrechten.
  2. Klik op de pagina AdminConsole op Apps.
    De services die u hebt toegevoegd uit verschillende bronnen worden vermeld.
  3. Klik op Marketplace Apps
  4. Klik op het pictogram AddMarketplace Apps.
  5. Zoek in de G Suite​ Marketplace naar de Zoho CRM-applicatie.
  6. Selecteer in de zoekresultaten Zoho CRM en klik op + Install App.
    Klik vervolgens op de pagina Klaar om te installeren op doorgaan.
  7. Controleer op de pagina Toegang verlenen de lijst met Google data API's, machtigingen en klik op Accept.
    De service zal worden toegevoegd.

Volg deze stappen om een Zoho CRM-account te maken:

1. Meld u aan bij G Suite met Superbeheerdersrechten.
  2. Klik in het G Suite Dashboard of bij Google universele navigatie op de applicatie Zoho CRM.
  3. Selecteer op de pagina Welkom bij Zoho CRM Inschakelen Zoho CRM-toegang voor G Suite-gebruiker en klik op Start.
    Er wordt een Zoho CRM-account aangemaakt voor uw G Suite-domein.