Mobile SDK voor iOS

iOS SDK-ontwikkeling

De Mobile SDK van Zoho CRM is een technologie waarmee ontwikkelaars mobiele applicaties kunnen bouwen voor interactie met hun Zoho CRM-gegevens.

Momenteel fungeert de mobiele app voor Zoho CRM als een mobiele interface voor de webinterface van Zoho CRM. Maar als u de mobiele app nodig hebt voor een specifiek doel dat voldoet aan uw zakelijke behoeften, wilt u wellicht een app hebben die alleen die specifieke functie heeft. Bijvoorbeeld een app voor een team die alleen leads goedkeurt of een app voor op de werkvloer waar u direct documenten van klanten en foto's kunt uploaden.

SDK-verantwoordelijkheden

• Scaffolding – integratie van Zoho CRM-afhankelijkheden en het maken van basisprojecten.
  • Verificatie – gebruikers aanmelden en afmelden.
  • API-wrapping en versie-upgrades – API-verzoeken verpakt als methodeaanroepen.
  • Datamodellering – CRM-entiteiten gemodelleerd als taalobjecten.
  • Metagegevens in cache opslaan – essentiële metagegevens worden in de cache opgeslagen om onnodige API-aanroepen te voorkomen.

De mobiele SDK zorgt voor het bovenstaande, zodat de ontwikkelaars zich alleen kunnen richten op de UI-onderdelen van de mobiele app.

Systeemvereisten

1. Node Package Manager (npm).
  2. Node 7.2
  3. Xcode 8 en hoger
  4. Swift 3.2

Voorbeeld-app

Probeer de SDK uit met een voorbeeldapplicatie.