Vergelijker

Met een vergelijker kunt u bedrijfsgegevens van verschillende gebruikers, rollen en tijdsperioden met elkaar vergelijken. U kunt informatie gemakkelijk bijhouden, zoals de prestaties van salesteams door de jaren heen, het aantal verloren of gewonnen deals in achtereenvolgende maanden of de prestaties van individuele salesmedewerkers in verschillende verkoopfasen. Bijvoorbeeld: als Zylker Inc. de salesstatistieken voor elke stad wil weergeven, hoeft het alleen maar een klassieke vergelijker te selecteren en de relevante vergelijkingsparameters in te voeren. Het resultaat is één vergelijkend overzicht van de gegenereerde leads, het aantal accounts, het aantal openstaande deals en de jaarlijkse omzet die door elke stad wordt gegenereerd.

Een vergelijker maken

Op basis van uw bedrijfsvereisten kunt u een vergelijker kiezen in drie verschillende stijlen:

• Elegant
  • Sportief
  • Klassiek

Voer de volgende stappen uit om een vergelijker te maken:

1. Klik op het tabblad Dashboards.
  2. Selecteer op de pagina Dashboardbouwer het dashboard waaraan de vergelijker moet worden toegevoegd.
  3. Klik op Component toevoegen.
  4. Klik in de pagina Component toevoegen op het pictogram Vergelijker.
  5. Selecteer op de pagina Vergelijkerstijl kiezen een vergelijkerstijl.
  6. Ga op de volgende pagina als volgt te werk:
    • Voer de componentnaam in.
    • Selecteer in de vervolgkeuzelijst de optie Vergelijken tussen.
    • Klik op Uw eerste parameter toevoegen en geef de Parameternaam, Metriek en Duur op.
    • Klik op Gereed. U kunt ook meerdere parameters toevoegen, afhankelijk van uw vereisten.
  7. Klik op Opslaan. Klik op Toevoegen en herschikken om de vergelijker aan een dashboard toe te voegen en opnieuw te rangschikken.

Let op:

• Als u een grafiek wilt bewerken, verwijderen, afdrukken, toevoegen aan homepage, insluiten als URL of toevoegen aan favorieten, klikt u in de component op het pictogram Meer.
  • Als duur van een metriek kunt u Dit kwartaal selecteren.