getSearchRecordsByPDC

getSearchRecordsbyPDC-methode - vergelijking

Doel

Zoeken van de waarden op basis van vooraf gedefinieerde kolommen.

Aanvraag-URL

Versie 1.0:

https://crm.zoho.com/crm/private/xml/Leads/getSearchRecordsByPDC?newFormat=1&authtoken=Auth Token&scope=crmapi

Versie 2.0:

URL: https://www.zohoapis.com/crm/v2/Leads/search

Methode: GET

Header: Authorization=Zoho-oauthtoken {oauth_token}

Aanvraagparameters

Versie 1.0Versie 2.0
authtoken=****Authorization=Zoho-oauthtoken ***** - als een Header.
scope=crmapin.v.t.
selectColumns==Leads(First Name,Last Name,Email,Company,Campaign Source)fields=First_Name,Last_Name,Email,Company
First_Name,Last_Name,Email,Company zijn API-veldnamen
fromIndex=1&toIndex=20page=1&per_page=20
searchColumn=email
searchValue=email@zoho.com
criteria=(Email:equals:email@zoho.com)
Het e-mailadres is de API-veldnaam
newFormatn.v.t.
versionn.v.t.

Voorbeeld-API-aanvraag:

Aanvraag in versie 1.0Aanvraag in versie 2.0
https://crm.zoho.com/crm/private/xml/Leads/getSearchRecordsByPDC?authtoken=*****&searchColumn=email&searchValue=email@zoho.comURL: https://www.zohoapis.com/crm/v2/Leads/search?criteria=(Email:equals:email@zoho.com)

Let op:

De antwoorden zijn vergelijkbaar met het antwoord van de getRecords-API.

Share this post : FacebookTwitter

Still can't find what you're looking for?

Write to us: support@zohocrm.com