Aanpassing kopieën

Grotere bedrijven met meerdere vestigingen of services hebben mogelijk meerdere CRM-accounts nodig. De basisvereisten blijven echter hetzelfde voor elk CRM. Bedrijven willen dus geen tijd verspillen aan het individueel aanvullen van elk CRM-account. Zoho CRM wordt geleverd met een oplossing voor dit probleem in de vorm van Aanpassing kopiëren. Met deze functie kunnen gebruikers de aangepaste instellingen van een CRM-account naar een ander account kopiëren.

Beschikbaarheid

Profile Permission Required: gebruikers met een beheerdersprofiel hebben toegang tot deze functie.

Let op:

• Om een kopie te wijzigen moeten beide gebruikersaccounts dezelfde editie hebben. U kunt de aanpassingen bijvoorbeeld niet van de Professional Edition naar de Enterprise Edition kopiëren . Account A en B moeten dezelfde betaalde editie zijn. Account B kan ook de proefversie van de betaalde editie zijn.
  • Het bronaccount mag tijdens het kopiëren van de wijzigingen geen bedrijfslogo in de sjabloon bevatten.
  • U moet de gebruikers-ID (het e-mailadres) van het CRM-account waarnaar de aanpassing moet worden gekopieerd opgeven.
  • Het bestemmingsaccount moet een nieuw account zijn. U kunt kopieën niet wijzigen voor oudere CRM-accounts.

Zakelijke voordelen

• Helpt u zich te richten op specifieke bedrijfsproblemen binnen een branche.
  • Bespaart tijd bij de implementatie van een volledig functioneel CRM-systeem voor meerdere gebruikers.

Doelgroep

• Overkoepelende merken
  • Ondernemers

Verwerken van Aanpassing kopiëren

Met de functie Aanpassing kopiëren kunnen organisaties met minder moeite en tijd dezelfde aangepaste instellingen voor al hun CRM-accounts instellen. De Zoho CRM-gebruiker moet de gebruikers-ID (het e-mailadres) van het CRM-account waarnaar de aanpassing moet worden gekopieerd opgeven. Met deze functie kunt u de verschillende wijzigingen, waaronder velden, secties, paginalay-outs, tabbladen, aangepaste rapporten, e-mail- en inventarissjablonen en logo's, kopiëren.

Verwerken van Aanpassing kopiëren

1. Ga naar Instellingen > Aanpassen > Aanpassing kopiëren.
  2. Geef op de pagina Aanpassing kopiëren het e-mailadres (e-mailadres) op van het CRM-account waar de wijziging naar moet worden gekopieerd.
  3. Klik op Kopiëren.
    Er wordt een e-mail verzonden naar de hoofdbeheerder van het doelaccount. De planner voor Aanpassing kopiëren wordt pas gestart nadat de klant (hoofdbeheerder) het proces heeft bevestigd.

Let op:

• U kunt de functie Aanpassing kopiëren gebruiken om configuraties op systeemniveau naar de doelaccounts te kopiëren.
  • Er mogen geen wijzigingen zijn doorgebracht in het account waar u de wijzigingen naar wilt kopiëren.
  • Dit is een eenmalig proces en u kunt 'Aanpassing kopiëren' slechts eenmalig uitvoeren voor een klant.
  • Om een kopie te wijzigen moeten beide gebruikersaccounts dezelfde editie hebben.

In de volgende tabel vindt u een overzicht van de wijzigingen die wel en niet worden gekopieerd.

Wijzigingen die worden gekopieerdWijzigingen die niet worden gekopieerd
  • Tabbladen
  • Tabbladgroepen
  • Webtabbladen
  • Rollen en profielen
  • Lay-outs
  • Lay-outregels
  • Toewijzingen converteren (Leads en Offertes)
  • Veldtoewijzingen
  • Potentiële fase
  • Casus escalaties
  • Kantooruren
  • Boekjaar
  • Prognose-instellingen
  • Regio's
  • Groepen
  • Bedrijfslogo
  • E-mailsjablonen
  • Inventarisatiesjablonen
  • Rapporten
  • Rollen contactpersonen
  • Workflow-regels
  • Workflowacties - Alle
  • Goedkeuringsproces
  • Blueprintken
  • Links
  • Aangepaste weergaven
  • Canvasweergave
  • Planningen
  • Regels voor het delen van gegevens
  • Scoringsregels
  • Sjablonen voor samenvoegen van e-mail
  • Meerdere valuta's
  • Thema's
  • Autoresponder
  • Toewijzingsregels
  • Aangepaste knoppen
  • Dashboards
  • Webformulieren
  • Planningen voor rapporten
  • Landinstellingen,Tijdzone