Zoho Mail - POP-account in Thunderbird

POP-account - Thunderbird

Stappen voor het configureren van een Zoho-account als POP in Thunderbird

1. POP inschakelen in de interface van Zoho Mail.
  2. Start de toepassing Thunderbird op uw systeem.
  3. Selecteer Extra >> Accountinstellingen. Klik op 'Nieuw account toevoegen'.
  4. Selecteer 'Handmatige configuratie' in het scherm dat wordt weergegeven.
  5. Geef de naam, het e-mailadres en het wachtwoord van uw account op.
  6. U hebt mogelijk een toepassingsspecifiek wachtwoord nodig om het account voor andere apparaten in te stellen als u tweeledige verificatie hebt ingeschakeld voor uw account.
  7. Als hostnaam voor de server voert u pop.zoho.com in bij Inkomend en smtp.zoho.com bij Uitgaand.
  8. Selecteer de poortnummers als respectievelijk '995' en '465'.
  9. Zorg ervoor dat het verificatietype 'Normaal wachtwoord' is voor beide servers.
  10. Geef het 'volledige e-mailadres' op als uw gebruikersnaam.
  11. Klik op 'Gereed' om de wijzigingen op te slaan. Soms geeft op Testen klikken een foutmelding en worden de instellingen opnieuw ingesteld.