Thema's

Thema's zijn een geweldige manier om wat kleur aan uw postvak toe te voegen. Volg de onderstaande stappen om de Themes te wijzigen.

Het standaardthema is Blue - Dark.

1. Meld u aan bij Zoho Mail
  2. Klik op het pictogram Instellingen .
  3. Ga naar System > Theme
  4. Zoho Mail biedt vijf themakleuren met de variaties Dark, Light en White binnen elk thema.
  5. De volgende themakleuren zijn momenteel beschikbaar:
    • Blue
    • Green
    • Yellow
    • Red
    • Grey
    • Vintage
  6. Selecteer het gewenste thema en het wordt toegepast op uw postvak.
  7. U kunt ook de vormgeving van uw postvak kiezen uit de volgende opties:
    • Use system settings
    • Light mode
    • Nachtstand

U kunt ook de schakelknop Night mode in het rechterdeelvenster gebruiken om uw weergave-instelling te kiezen.