Account sluiten

 Afmelden

Als u zich wilt afmelden bij alle Zoho-apps, klikt u op uw profielafbeelding in de rechterbovenhoek. U ziet een keuzemenu met een optie om u af te melden. Wanneer u zich afmeldt, wordt u afgemeld bij alle andere apps van Zoho, op andere tabbladen in het huidige browservenster. 

 

 Bedrijf verwijderen

Als u een bedrijfsaccount hebt gemaakt en u wilt dit account wijzigen in een persoonlijk account, of als u zich bij een ander bedrijfsaccount wilt voegen, moet u het huidige bedrijf waarbinnen u de rol van hoofdbeheerder hebt verwijderen voordat u zich bij het andere bedrijf kunt voegen.

De drie belangrijkste stappen voordat u het bedrijf verwijdert, zijn: gebruikers verwijderen, domeinen verwijderen en alle betaalde abonnementen opzeggen die u hebt. Hier vindt u instructies voor het opzeggen van abonnementen op Zoho Mail. 

 Stappen voor het verwijderen van domeinen

U moet alle domeinen verwijderen die bij uw bedrijf horen voordat u uw bedrijf kunt verwijderen. 

  1. Meld u als hoofdbeheerder bij www.zoho.com/mail aan 
  2. Klik op Configuratiescherm >> Domeinen 
  3. Verwijder e-mailhosting voor elk domein dat u hebt toegevoegd als e-mailhosting is ingeschakeld (Klik op het donkere e-mailpictogram in het domein).
  4. Wanneer u zowel e-mailhosting als het domein verwijdert, worden alle domeingebaseerde aliassen en e-mailadressen uit het account verwijderd. 
  5. Verwijder het domein. 

De domeinen die zijn geregistreerd via Zoho, kunnen niet worden verwijderd uit de sectie Domeinen. Neem contact op met support@zohomail.com om dergelijke domeinen te verwijderen. 

 Stappen voor het verwijderen van bedrijven

  1. Meld u als hoofdbeheerder bij https://mailadmin.zoho.com aan
  2. Start het Configuratiescherm
  3. Zorg ervoor dat u alle domeinen uit de lijst hebt verwijderd.
     
  4. Selecteer Dashboard
  5. Klik op de link Bedrijf verwijderen bovenaan de pagina
     
  6. Het bedrijf wordt verwijderd en u wordt nu geconverteerd naar een persoonlijke gebruiker in Zoho Mail

 Account sluiten

Wanneer u het Zoho-account sluit, wordt het Zoho-account voor alle Zoho-apps, zoals CRM/Recruit/Mail/ Docs, enzovoort gesloten. U verliest de toegang tot alle Zoho-apps.

Stappen voor hoofdbeheerders om het account te sluiten:

Als u de hoofdbeheerder van een account bent, kunt u het account alleen sluiten na het uitvoeren van de volgende acties:

  1. Zeg uw abonnement op - Als u gebruikmaakt van een gratis abonnement en geen abonnement hebt op betaalde services, kunt u deze stap overslaan. Als u een actief abonnement op Zoho Mail hebt, dient u het abonnement te annuleren voordat u het account sluit.
  2. Verwijder domeinen en het bedrijf - U moet alle domeinen die bij uw bedrijf horen verwijderen en vervolgens het bedrijf zelf verwijderen.
  3. Als u het bedrijf eenmaal hebt verwijderd, volgt u de onderstaande instructies om het account te sluiten.

Stappen voor het sluiten van het account:

  1. Meld u aan bij uw Zoho-account, de app voor identiteits- en toegangsbeheer voor alle Zoho-accounts. (Of klik op de koppeling Mijn account)
  2. Selecteer Voorkeuren.
  3. Onder Voorkeuren selecteert u Account sluiten
     
  4. Geef uw huidige wachtwoord op.
  5. Geef uw opmerkingen op en klik op Account sluiten.

Share this post : FacebookTwitter

Still can't find what you're looking for?

Write to us: support@zohomail.com