Zoho Mail-integraties

Op de pagina met de integratie-instellingen kunt u alle integraties bekijken die voor uw account beschikbaar zijn. Vanaf deze pagina kunt u de verschillende integraties inschakelen, uitschakelen en configureren.

1. Meld u aan bij Zoho Mail.
  2. Navigeer naar Instellingen.
  3. Klik op Integrations.

Zoho-apps

Zoho Mail biedt integraties met externe en interne toepassingen om uw workflow op meerdere platformen te vergemakkelijken. Het tabblad 'In-house apps' bevat alle integraties die Zoho Mail heeft gemaakt voor gebruikers.

Weergaven

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen hoe u de integraties wilt weergeven.

• Compacte weergave - weergave bevat de naam en status van de integratie.
  • Klassieke weergave - weergave bevat een korte beschrijving samen met de status en de naam van de integratie.

Integraties

Filters

U kunt één of alle van de volgende filters toepassen om de selectie vermelde integraties te verfijnen:

• Origin - filteren op basis van wie de integratie/extensie heeft gemaakt.
  • Type - filteren op basis van of het om een integratie met een interne Zoho-app of een app van derden gaat.
  • Status - filteren op basis van of de integratie is ingeschakeld, uitgeschakeld of niet is geconfigureerd.
  • Categorieën - filteren op basis van het doel en de aard van de integratie. U kunt ervoor kiezen om integraties weer te geven uit meerdere categorieën tegelijk.

Integratiefilter

Andere apps

Naast extensies die door Zoho Mail zijn gemaakt, kunnen gebruikers apps maken met onze Developer Space en andere bronnen. Al deze apps worden weergegeven op het tabblad 'Other apps' van de pagina Extensions. U kunt ook gewenste apps van Zoho Marketplace toevoegen aan uw account en deze later installeren.

Let op:

U kunt alleen apps installeren die zijn goedgekeurd door de bedrijfsbeheerder. Meer informatie.