Configureren in Blackberry

Stappen voor het als POP configureren van Zoho Mail op Blackberry-apparaten

1. Toegang tot POP inschakelen via Enable POP in de webinterface van Zoho Mail.
  2. U moet een Blackberry-serviceaccount hebben voordat u een e-mailaccount in Blackberry instelt.
  3. Meld u aan bij de juiste Blackberry-website. Hoe u dit doet, is afhankelijk van uw serviceprovider.
  4. Selecteer Add Mail Account.
  5. Geef uw Zoho-e-mailadres en wachtwoord op en klik op Next. U hebt mogelijk een toepassingsspecifiek wachtwoord nodig als u tweeledige verificatie hebt ingeschakeld voor uw account.
  6. U ziet een waarschuwingsbericht met een optie om extra instellingen op te geven. Klik op Provide Additional Settings
  7. Geef op de pagina Additional Settings de onderstaande informatie op:
    1. Selecteer het keuzerondje POP/IMAP.
    2. Email Address: Geef uw volledige e-mailadres op
    3. Password: Voer hier het juiste wachtwoord van het account in.
      U hebt mogelijk een toepassingsspecifiek wachtwoord nodig om het account voor andere apparaten in te stellen als u tweeledige verificatie hebt ingeschakeld voor uw account.
    4. Email Server: Geef pop.zoho.com op
    5. User name: Geef uw volledige e-mailadres op en klik op Next
  8. Uw account wordt nu ingesteld. Klik op Voltooien.
  9. Vervolgens kunt u zonder problemen uw e-mail op uw Blackberry-apparaat raadplegen.

Let op:

Het Blackberry-apparaat gebruikt geen aangepaste SMTP-gegevens om e-mails te verzenden. Dus wanneer u e-mails vanaf het Blackberry-apparaat verzendt, worden deze niet via Zoho verzonden en zijn deze dus niet beschikbaar in uw webmailaccount. Mogelijk moet u uzelf handmatig kopiƫren om de e-mail ook in uw webmail te hebben.