Zoho Vault-extensie

Zoho Vault is een online wachtwoordmanager voor teams met veilige opties voor het delen van wachtwoorden tussen leden. Gebruikers van Zoho Vault kunnen deze extensie openen in de eWidget in Zoho Mail om deze wachtwoorden (geheimen) te maken, wijzigen en met uw teamleden te delen. Deze integratie is standaard ingeschakeld in Zoho Mail en vereist dus geen verdere configuratie.

Zoho Vault gebruiken in eWidget

1. Meld u aan bij uw Zoho Mail-account
  2. Klik op het pictogram eWidget rechtsonder in de hoek van uw postvak.
  3. Selecteer Zoho Vault in het app-menu van eWidget.
  4. Voer uw wachtwoordzin in en klik op Zoho Vault openen.
  5. U krijgt opties voor het openen, bekijken, wijzigen en maken van geheimen (wachtwoorden) en u kunt ze toevoegen aan uw clusters in Zoho Vault.

Nieuw geheim maken

1. Klik op het pictogram eWidget > Zoho Vault
  2. Voer de Wachtwoordzin in om toegang te krijgen tot uw geheimen
  3. Selecteer Geheim toevoegen
  4. Vul de gegevens in de desbetreffende velden in en klik op Opslaan.