De extensies Clearbit en FullContact in Zoho Mail

Inhoudsopgave

Clearbit

eWidget ondersteunt de Clearbit-extensie om de contact- en bedrijfsgegevens van een persoon of entiteit weer te geven op basis van het e-mailadres. U kunt deze integratie instellen in Zoho Mail door de volgende stappen te volgen.

1. Meld u aan bij uw Zoho Mail-account
  2. Ga naar Instellingen >> de kaart Integraties.
  3. Navigeer naar Clearbit en klik op Configureren.
  4. Ontvang de API-verificatiesleutel door op de koppeling hier onder het tekstvak te klikken.
  5. U wordt doorgestuurd naar de aanmeldingspagina van Clearbit.
  6. Voer uw gegevens in en klik op Aanmelden om uw API-sleutel te ontvangen.
  7. In Zoho Mail kopieert en plakt u de API-sleutel in het tekstvak en klikt u op Opslaan.
  8. De Clearbit-extensie wordt ingeschakeld en wordt vermeld in het app-menu in eWidget.

Hoeveel zoekacties u in eWidget kunt uitvoeren, hangt af van uw Clearbit-abonnement.

FullContact

FullContact is een op de cloud gebaseerde oplossing voor contactbeheer, waarmee u informatie over een contactpersoon of bedrijf uit de database krijgt. Deze informatie wordt weergegeven als u zoekt op e-mailadressen. eWidget ondersteunt de FullContact-extensie om deze informatie weer te geven. U moet uw FullContact-account configureren in Zoho Mail om de extensie te kunnen gebruiken in eWidget.

FullContact instellen in Zoho Mail:

1. Meld u aan bij uw Zoho Mail-account
  2. Ga naar Instellingen >> de kaart Integraties.
  3. Selecteer FullContact en klik op Configureren.
  4. Ontvang de API-verificatiesleutel door op de koppeling hier onder het tekstvak te klikken.
  5. U wordt doorgestuurd naar de aanmeldingspagina van FullContact.
  6. Voer uw gegevens in en klik op Aanmelden om uw API-sleutel te ontvangen.
  7. In Zoho Mail kopieert en plakt u de API-sleutel in het tekstvak en klikt u op Opslaan.
  8. De FullContact-extensie wordt ingeschakeld en wordt vermeld in het app-menu in eWidget.

Hoeveel zoekacties u kunt uitvoeren in eWidget, hangt af van uw FullContact-abonnement.