Gebruikershandleiding voor Zoho Mail

Hoe stel ik Zoho Mail in als POP-account?

Als u Zoho Mail wilt instellen als POP-account, moet u eerst POP-toegang inschakelen in Zoho. De stappen voor het inschakelen van POP-toegang in Zoho Mail zijn beschikbaar op de help-pagina POP-toegang inschakelen. De configuratiegegevens worden op de help-pagina Zoho Mail als POP-account beschreven.

Wat zijn de instellingen voor de inkomende en uitgaande server om Zoho in te stellen als POP-account?

Inkomende server: pop.zoho.com Poort: 995
Uitgaande server: smtp.zoho.com Poort: 465
Beveiligingstype: SLL
Voor de uitgaande server is verificatie vereist. De referenties zijn hetzelfde als de referenties voor uw Zoho-account.

Hoe schakel ik POP-toegang uit?

U kunt de POP-toegang van uw account op elk gewenst moment uitschakelen door op Disable te klikken op de pagina met POP/IMAP/E-mailinstellingen

Wanneer ik mijn account als POP configureer, wordt de foutmelding Service Unavailable weergegeven. Hoe kan ik mijn account configureren?

U probeert uw account te configureren als POP zonder POP-toegang in te schakelen voor uw account. Schakel POP-toegang in voor uw account en probeer het opnieuw.

Wanneer ik mijn account open via POP, wordt de foutmelding Mailbox Locked weergegeven. Hoe krijg ik toegang tot mijn account?

Wanneer u hetzelfde account tegelijkertijd vanaf meerdere POP-clients opent, kan deze fout optreden als gevolg van gelijktijdige aanvragen. Schakel het account uit in de clients die momenteel niet in gebruik zijn.