Gebruikershandleiding voor Zoho Mail

E-MAILS IMPORTEREN

E-MAILS EXPORTEREN

E-mails importeren

Kan ik mijn andere e-mails importeren in Zoho?

Als u uw e-mail hebt ingesteld als .eml-indeling, kunt u de e-mail importeren in uw Zoho-account of de POP-accounts die in Zoho zijn geconfigureerd met de optie Import/ Export. Meer informatie.

Welke indeling wordt ondersteund?

U kunt het .eml-bestand rechtstreeks importeren of een aantal .eml-bestanden zippen en het zip-bestand uploaden. De afzonderlijke eml-bestanden mogen niet groter zijn dan 10 MB en de totale grootte van het zip-bestand mag niet groter zijn dan 200 MB.

Ik kan mijn e-mails niet zien, zelfs niet nadat het importeren is voltooid. Waarom?

Nadat de bestanden zijn geïmporteerd, duurt het ten minste een uur voordat de e-mails in uw Inbox worden bijgewerkt.

Hoe lang moet ik wachten voordat ik de geïmporteerde e-mails in mijn Inbox krijg?

Nadat de bestanden zijn geïmporteerd, duurt het ten minste een uur voordat de e-mails in uw Inbox worden bijgewerkt.

Kan ik een PST-bestand uploaden om te migreren?

We hebben een PST-migratieprogramma waarmee u uw e-mails kunt migreren van PST naar de Inbox van Zoho. Behalve e-mail kunt u ook uw agenda en contactpersonen in uw PST-bestand migreren naar respectievelijk Zoho Calendar en Zoho Contacts. Momenteel is de PST-migratietool alleen op aanvraag beschikbaar. Neem contact op met support (at) zohomail (punt) com voor meer informatie.

Ik ontvang een waarschuwing dat mijn e-mails niet kunnen worden geïmporteerd. Waarom?

E-mails moeten de RFC-indeling hebben om te kunnen worden geïmporteerd. Als er niet-standaard e-mails zijn, worden deze niet geïmporteerd in Zoho Mail.

E-mails exporteren

Kan ik een back-up maken van mijn e-mails in Zoho?

Met de exportoptie in Zoho Mail kunt u de e-mails in het gekozen tijdsbestek uit een bepaalde map in zip-indeling exporteren. Berichten die ouder zijn dan 1 jaar kunnen niet worden geëxporteerd uit Zoho Mail. Meer informatie.

Wat is de indeling van gemigreerde e-mails?

De e-mail krijgt de indeling .eml in een gecomprimeerd zip-bestand.

Kan ik een bepaalde e-mail kiezen om te migreren?

Als u alleen een bepaalde e-mail wilt opslaan, klikt u op het pictogram Save in het leesvenster. De momenteel geopende e-mail wordt opgeslagen in HTML-indeling.

Ik heb een e-mailbericht met een downloadlink ontvangen. De link werkt echter niet.

Als u een e-mailclient op uw computer gebruikt en de link van daaruit opent, werkt deze niet om veiligheidsredenen. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij de webinterface van Zoho Mail en open de downloadlink van daaruit om de e-mailbestanden zonder problemen te downloaden.