Zoho Mail configureren in Wordpress

WordPress DNS - CNAME-records toevoegen voor de verificatie

Als uw DNS-manager Wordpress is, volgt u de onderstaande stappen om de CNAME in Wordpress toe te voegen ter verificatie.

1. Meld u aan bij Wordpress met uw account voor domeinbeheer.
  2. Zoek Domains en selecteer het domein dat u wilt bewerken.
  3. Selecteer de optie Name servers and DNS.
  4. Kies Zoho Mail uit de beschikbare opties.
  5. Geef in het tekstvak Hostnaam de waarde zb******* op (vervang zb**** met de zb-code die u hebt ontvangen).
  6. Klik op Setup Zoho Mail.
  7. De relevante CNAME- en MX-records worden automatisch toegepast op uw domein.

MX-records bijwerken om e-mails te ontvangen - Wordpress DNS

Als uw DNS-beheerder Wordpress is, volgt u de onderstaande stappen om de MX-records te configureren voor het ontvangen van e-mails in Zoho Mail.

1. Meld u aan bij Wordpress met uw account voor domeinbeheer.
  2. Zoek Domains en selecteer het domein dat u wilt bewerken.
  3. Selecteer de optie Name servers and DNS.
  4. Kies Zoho Mail uit de beschikbare opties.
  5. Geef in het tekstvak Hostnaam de waarde zb******* op (vervang zb**** met de zb-code die u hebt ontvangen).
  6. Klik op Setup Zoho Mail.
  7. De relevante CNAME- en MX-records worden automatisch toegepast op uw domein.