Wix DNS - CNAME-verificatie

Wix DNS - CNAME-records toevoegen ter verificatie

Als uw DNS wordt gehost door Wix, volgt u de onderstaande stappen om een CNAME ter verificatie toe te voegen aan Wix DNS.

1. Meld u aan met uw Wix-account voor DNS-beheer.
  2. Selecteer in het bovenste menu Subscriptions >> Domains.
  3. Klik onder Mijn domeinen op Beheren voor het domein dat u in Zoho hebt toegevoegd.
  4. Selecteer in het venster Domain Summary het tabblad Advanced.
  5. Klik op Manage om de DNS-records te bewerken. Klik naast CNAME (Aliases) op Add New CNAME record.
  6. Geef als aliasnaam de zb-code op die voor uw domein is gegenereerd.

7. Voer in het veld Points to de waarde 'zmverify.zoho.com' in.
  8. Klik op Add om de wijzigingen op te slaan.

MX-records bijwerken om e-mails te ontvangen: Wix DNS

Als uw DNS wordt gehost door Wix, volgt u de onderstaande stappen om MX-records toe te voegen aan Wix DNS om e-mails te ontvangen.

1. Meld u aan met uw Wix-account voor DNS-beheer.
  2. Selecteer in het bovenste menu Subscriptions >> Domains.
  3. Klik onder Mijn domeinen op Beheren voor het domein dat u in Zoho hebt toegevoegd.
  4. Klik onder het tabblad Basic op Add link naast het veld Email (MX Records).

5. Selecteer in het volgende venster 'I have an Email Provider'.
  6. Zorg ervoor dat 'Other' is ingesteld als e-mailprovider en voer de onderstaande waarden in.

7. Geef mx.zoho.com op als eerste record met 10 als prioriteit.
  8. Geef mx2.zoho.com op als tweede record met 20 als prioriteit.

De hierboven vermelde MX-waarden zijn gebaseerd op de algemene configuratiegegevens. Raadpleeg dit gedeelte in het configuratiescherm voor beheerders voor een specifiekere configuratie voor uw domein.

Let op:

Wij raden u aan de ondersteunende documentatie van uw DNS-provider door te nemen voor de exacte methode voor het toevoegen van MX-vermeldingen.

9. Klik op Save changes om de MX-records voor uw domein op te slaan.