Configuratiescherm van Zoho Mail - Help

CNAME-records toevoegen voor verificatie - Squarespace

Als uw domein wordt gehost door Squarespace, volgt u de onderstaande stappen om een CNAME toe te voegen en het domein te verifiëren.

1. Meld u aan bij Squarespace met uw account voor DNS-beheer.
  2. Klik op Settings en kies dan Domains uit de links aan de bovenkant.
  3. Selecteer het desbetreffende domein uit de lijst en kies Advanced Settings.
  4. Scrol omlaag naar XCustom records en selecteer CNAME uit de vervolgkeuzelijst.
  5. Voer in het veld Host de in Zoho gegenereerde code zb******** in.
  6. Voer in het veld Data de waarde zmverify.zoho.com in.
  7. Klik op de knop Add om deze CNAME-record toe te voegen.
  8. Klik boven aan de pagina op Save.

U hebt de CNAME nu toegevoegd. Mogelijk moet u minimaal een uur wachten voordat de wijzigingen op de DNS-servers zijn doorgevoerd. Meld u na een uur of twee aan bij het configuratiescherm van Zoho Mail en klik op Verify CNAME. Zodra uw domein is geverifieerd, kunt u beginnen met het toevoegen van gebruikers en het maken van e-mailaccounts.

MX-records bijwerken om e-mails te ontvangen - Squarespace

Als uw DNS-records door Squarespace worden gehost, volgt u de onderstaande instructies om de MX-records van uw domein te wijzigen en om e-mails te ontvangen.

1. Meld u aan bij Squarespace met uw account voor DNS-beheer.
  2. Klik op Settings en kies Domains uit de bovenste links.
  3. Selecteer het desbetreffende domein uit de lijst en kies Advanced Settings.
  4. Ga naar het vervolgkeuzemenu Voorinstellingen toevoegen en selecteer Zoho Mail uit de lijst.
  5. De MX-records van Zoho worden ingevuld in de respectievelijke velden.

De hierboven vermelde MX-waarden zijn gebaseerd op de algemene configuratiegegevens. Raadpleeg dit gedeelte in het configuratiescherm voor beheerders voor een specifiekere configuratie voor uw domein.

U hebt nu de MX-records toegevoegd voor uw domein. U kunt de MX-records van uw domein controleren via www.mxtoolbox.com, een externe tool, om te controleren of de resultaten de juiste MX-gegevens bevatten.

Let op:

Squarespace biedt deze voorinstellingen aan gebaseerd op een algemene configuratie. Klik hier voor MX-configuraties die specifiek zijn voor uw domein.