Verwijzingsprogramma

Zoho Mail - Verwijzingsprogramma

Met het verwijzingsprogramma van Zoho Mail kunt u andere organisaties doorverwijzen en bonusgebruikerslicenties verdienen voor uw organisatie en de doorverwezen organisatie. Met dit programma kunt u tot 25 extra gratis gebruikerslicenties verdienen. Het verwijzingsprogramma is beschikbaar voor alle abonnementen, inclusief de betaalde abonnementen. De gebruikers aan wie u de bonuslicentie toewijst, krijgen 5 GB opslagruimte als basisopslag. Wanneer de uitgenodigde partij zich aanmeldt voor een organisatieaccount, krijgt de andere organisatie ook vijf licenties met een basisopslag van 5 GB voor elke gebruiker, ongeacht het abonnement waarvoor hij zich heeft aangemeld, nadat de validatiecriteria zijn voltooid.

Vrienden uitnodigen/doorverwijzen:

Nadat u het hostingproces voor e-mail voor uw domein hebt voltooid, kunt u andere bedrijven doorverwijzen naar Zoho. De MX-records van uw domein moeten ingesteld zijn op de servers van Zoho Mail om in aanmerking te komen voor het verwijzingsprogramma. U kunt uitnodigingen versturen door te klikken op het nummer voor 'Bonusgebruikers' dat wordt weergegeven in het dashboard van uw configuratiescherm.

De gebruikers kunnen de verwijzingen en de statistieken bekijken via de link 'Mijn verwijzingen' in uw profiel.

U kunt andere bedrijven uitnodigen voor Zoho Mail via e-mail of een persoonlijke status op uw socialemediakanaal. Let op: wanneer u een uitnodiging verstuurt, is de uitnodiging alleen geldig als het domein van de ontvanger nog niet gehost wordt door Zoho.

1. De doorverwezen gebruiker moet ook het hostingproces voor e-mail voltooien voor het toegevoegde domein.
  2. De doorverwezen gebruiker moet het proces 'Bonusgebruikers claimen' voltooien om de gratis gebruikers voor beide organisaties te verkrijgen.
  3. Als alle gegevens juist zijn, worden de bonusgebruikers toegewezen aan zowel de doorverwezen gebruiker als de gebruiker die doorverwezen heeft.
  4. Het maximumaantal gratis gebruikers dat u via het verwijzingsproces kunt krijgen door een uitnodiging te verzenden/accepteren, is 25 gebruikers.

Bonusgebruikers claimen:

Als u een uitnodiging hebt ontvangen en het instelproces hebt voltooid, ontvangen uw organisatie en de doorverwezen organisatie de bonusgebruikers nadat u alle onderstaande stappen hebt uitgevoerd:

1. Voeg uw domein toe, controleer het domein en stel gebruikers in.
  2. Configureer de MX-records van het domein zodat ze verwijzen naar de servers van Zoho Mail.
  3. Selecteer het e-mailadres van de contactpersoon waarnaar u de verwijzing hebt verzonden in de vervolgkeuzelijst en geef de verwijzingscode op.
  4. De verwijzingscode vindt u in de uitnodigingse-mail die u hebt ontvangen.

5. Klik op Verzenden om de verwijzing te bevestigen.
  6. Na verificatie en als de verwijzing geldig is, worden zowel aan uw account als aan het doorverwezen account vijf gebruikers toegewezen op basis van de verwijzingsvoorwaarden.
  7. Als u het verwijzingsproces niet kunt voltooien, stuur dan de screenshot van de pagina naar referrals@zohomail.com voor verdere ondersteuning.

Status doorverwijzing weergeven:

De verwijzingsstatus van alle uitnodigingen kan worden ingezien op de verwijzingsstatuspagina.

Validatiecriteria:

1. De verwijzing wordt pas als geldig beschouwd voor de gratis gebruikersbonus in Zoho Mail als de MX-vermeldingen van het desbetreffende domein verwijzen naar servers van Zoho Mail en niet na slechts een aanmelding.
  2. De domeinen waarnaar u verwijst moeten legitiem zijn en geloofwaardige e-mailactiviteit hebben.
  3. Als het genoemde domein binnen één maand na aanmelding de MX-records niet meer laat verwijzen naar Zoho Mail, of als er geen geloofwaardige activiteit is, worden de gratis gebruikerslicenties voor de doorverwijzer geannuleerd.
  4. Alleen primaire domeinen met belangrijke TLD's (extensies), zoals .biz, .com, .edu, .gov, .info, .mobi, .net, .org, .co, enzovoort, en landspecifieke TLD's (extensies), zoals .us, .uk, .in en .fr, worden in overweging genomen voor gratis gebruikersbonussen.
  5. De gratis gebruikerslicenties worden in beide accounts bijgewerkt wanneer de verwijzer het proces 'Bonusgebruikers claimen' heeft afgerond.
  6. Als u de aanbevelingscode niet kunt vinden, kunt u deze rechtstreeks verkrijgen via de URL die u ziet wanneer u klikt op Uitnodiging accepteren.