Zoho Mail - mobiele apps

Mobiele toegang

Zoho Mail heeft meerdere apps: apps speciaal voor beheerders voor beheer onderweg en e-mailapps waarmee gebruikers hun e-mails op elke locatie en op elk moment kunnen controleren. Behalve apps biedt Zoho Mail ook actief synchroniseren van e-mails, agenda-items en contactpersonen met uw mobiele apparaten.

Zoho Mail-app

Met de Zoho Mail-app kunt u onderweg uw e-mails bekijken, op dezelfde manier als waarop u uw e-mails vanaf uw webmail bekijkt. U kunt evenementen maken en accepteren, herinneringen instellen en uw bijlagen bekijken met deze app. Zo weet u zeker dat u toegang hebt op uw mobiele telefoon wanneer u dat uitkomt. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Zoho Mail Admin-app

Met de Zoho Mail Admin-app hebben uw beheerders toegang tot uw configuratiescherm zonder in te loggen op een computer. U kunt de basisfuncties van het configuratiescherm uitvoeren op uw mobiele apparaat. U kunt via de onderstaande links de applicatie downloaden voor zowel Android als iOS.

Inbox Insight

Met de Inbox Insight-app mist u nooit belangrijke e-mails. In deze op zoekopdrachten gebaseerde e-mailapp kunt u naar specifieke e-mails zoeken en uw zoekacties opslaan voor verder gebruik. Deze app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Exchange Active Sync

U kunt uw account via Exchange Active Sync synchroniseren op uw mobiele apparaten. Zoho Mail Suite ondersteunt de synchronisatie van e-mails, agenda-items en contactpersonen op iOS- en Android-apparaten. Op Blackberry-apparaten kunt u uw agenda en contactpersonen synchroniseren, maar e-mails synchroniseren wordt niet ondersteund. Exchange Active Sync wordt voor alle accounts ondersteund. Bij zakelijke accounts moet de beheerder Active Sync-toegang voor het account inschakelen.

Zoho Sync voor Android en iOS maakt gebruik van het Microsoft® Exchange ActiveSync®-protocol voor het uitvoeren van draadloze synchronisatie van Zoho-applicaties met de ingebouwde iOS-/Android-apparaatapplicaties (contactpersonen, agenda en e-mails).

Server: msync.zoho.com
Gebruikersnaam: uw e-mailadres van Zoho (gebruiker@uwdomein.com voor gehoste accounts / gebruiker@zoho.com voor niet-gehoste accounts)
Wachtwoord: uw Zoho-wachtwoord (als tweestapsverificatie is ingeschakeld, gebruikt u een applicatiespecifiek wachtwoord)
Domein: laat dit veld leeg / geef uw domeinnaam op

Als u Active Sync gebruikt, kunt u kiezen welke gegevens van uw apparaten u wilt synchroniseren. Ga naar Instellingen >> Algemeen >> Active Sync. U vindt afzonderlijke opties voor inschakelen/uitschakelen voor e-mails, agenda en contactpersonen.

Let op:

De appspecifieke optie voor inschakelen/uitschakelen voor Active Sync is niet standaard beschikbaar voor gebruikers. De beheerder van uw organisatie moet de optie voor iedere gebruiker inschakelen via het configuratiescherm van de organisatie. Meer informatie.

Raadpleeg hier gedetailleerde instructies voor het configureren van uw apparaat.