Mobiele toegang

Zoho Mail heeft meerdere apps: apps speciaal voor beheerders voor beheer onderweg en e-mailapps waarmee gebruikers hun e-mails op elke locatie en op elk moment kunnen controleren. Behalve apps biedt Zoho Mail ook actief synchroniseren van e-mails, agenda-items en contactpersonen met uw mobiele apparaten.

Zoho Mail-app

Met de Zoho Mail-app kunt u onderweg uw e-mails bekijken, op dezelfde manier als waarop u uw e-mails vanaf uw webmail bekijkt. U kunt evenementen maken en accepteren, herinneringen instellen en uw bijlagen bekijken met deze app. Zo weet u zeker dat u toegang hebt op uw mobiele telefoon wanneer u dat uitkomt. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Zoho Mail Admin-app

Met de Zoho Mail Admin-app hebben uw beheerders toegang tot uw configuratiescherm zonder in te loggen op een computer. U kunt de basisfuncties van het configuratiescherm uitvoeren op uw mobiele apparaat. U kunt via de onderstaande links de applicatie downloaden voor zowel Android als iOS.

Exchange Active Sync

U kunt uw account via Exchange Active Sync synchroniseren op uw mobiele apparaten. Zoho Mail Suite ondersteunt de synchronisatie van e-mails, agenda-items en contactpersonen op iOS- en Android-apparaten. Op Blackberry-apparaten kunt u uw agenda en contactpersonen synchroniseren, maar e-mails synchroniseren wordt niet ondersteund. Exchange Active Sync wordt voor alle accounts ondersteund. Bij zakelijke accounts moet de beheerder Active Sync-toegang voor het account inschakelen.

Zoho Sync voor Android en iOS maakt gebruik van het Microsoft® Exchange ActiveSync®-protocol voor het uitvoeren van draadloze synchronisatie van Zoho-applicaties met de ingebouwde iOS-/Android-apparaatapplicaties (contactpersonen, agenda en e-mails).

Server: msync.zoho.com
Username: Uw Zoho-e-mailadres (gebruiker@uwdomein.com voor gehoste accounts/gebruiker@zoho.com voor niet-gehoste accounts)
Password: Uw Zoho-wachtwoord (gebruik het appspecifieke wachtwoord als twee-factor-authenticatie is ingeschakeld)
Domein: Laat leeg / geef uw domeinnaam op.

Als u Active Sync gebruikt, kunt u kiezen welke gegevens van uw apparaten u wilt synchroniseren. Ga naar Settings >> General >> Active Sync. U vindt afzonderlijke opties voor inschakelen/uitschakelen voor e-mails, agenda en contactpersonen.

Let op:

De appspecifieke optie voor inschakelen/uitschakelen voor Active Sync is niet standaard beschikbaar voor gebruikers. De beheerder van uw organisatie moet de optie voor iedere gebruiker inschakelen via het configuratiescherm van de organisatie. Meer informatie.